Kytka vedle kytičky



Že se během podzimu halí listy stromů do krásných pestrých barev, to snad víme všichni. Ale že se do stejných barev odívají i háčkované květinky, tak to víme jenom my. ;-)







Ano, opět se jedná o mimoškolní aktivitu naší maminky. Pletla nákrčník z melírované příze, a protože má ráda aplikace, rozhodla se jej ozdobit. Naštěstí se nám záhy podařilo objevit v našich zásobách klubíčka, které se k melíru hodily. Pak maminka přidala ještě žlutou a podzimní paráda je na světě.






Pokud jde o mne, ty žluté kytičky mi připomínají jadrničky - malinká valašská jablíčka žlutá jako sluníčko. Rostou na jabloních  jen o něco větších, než jsou ony samy. Jsou sladká, a tak krásně voní...






Na této fotce můžete vidět i kytičku z "původní" melírové příze. Takže můžete porovnat, jak se nám výběr doplňujících barev povedl. Ta oranžová a fialové se hodí, ne?








Co se týče použitých přízí, melír je Fancy Trendy od Toptexu, oranžová je Lada luxus a ostatní jsou Favori od MTP. Jsou to příze silné, takže aplikace krásně drží tvar.









Několik kytiček jsme doplnily stužkou, kdyby se jim zachtělo zapojit se do girlandy. Nebo kdyby se chtěly stát brožkou nebo ozdobou na tašku.








A pak.. několik háčkovaných bonbónků.... Sladké sny ;-).


                                                                                      -Linda-












Komentáře

Oblíbené příspěvky