Šály a kolemkrčníky





Včera byla opravdu krásné ráno, slunné, bez mráčků. Ptáci v ranním tichu zpívali a já se v tu chvíli tolik těšila, až budou stromy posety listy a objeví se první květy, že to bylo k nevydržení. Pravda, dnes už prší a je docela chladno. Na jaře by mělo pršet dost na to, aby se semínka ukrytá v půdě probudila, a tak jsem docela ráda i za takové počasí. I když, plánovala jsem si práci venku, ale co naplat. 

Myslím, že nemusím příliš zdůrazňovat, proč jsem k příspěvku o šálách zvolila takový úvod. Ne, nechci říct, že zima ještě nemá odzvoněno a že klidně může ještě sněžit. I to se může stát. Prostě jaro nepřichází lusknutím prstu a občas se člověk ještě rád zachumlá do teplého oblečení.








Šála na obrázku je spíše ozdobné, takže si je můžete přehodit jen tak zlehka přes ramena. Například tato černá se zlatavými třásněmi se hodí na večer nebo k jinému outfitu vyžadujícímu eleganci. Snad bych si ji nevzala k posezení s klubíčky - dlouhé třásně by se mohly snadno stát součástí výrobku. ;-)








Další na řadě je nákrčník. Je uháčkovaný z příze Itaka (SDS). Pravda, je trochu objemnější, ale na teplém, jarním svetru se bude vyjímat, případně si jej můžete spustit více na ramena.








Na tomto obrázku je na sobě naskládaných více nákrčníků. Loni na podzim jsme se pustily do háčkování nákrčníků ve velkém, protože to bylo jednoduché a rychle nabývaly. Tak teď můžeme skládat komínky nákrčníků...








Jednu dobu v naší "výrobně" šál frčely třásně v podobě... v podobě... ehm... jak to nazvat... pracovní název byl "krucánek". Taková spirálka, jak ji vidíte na šále výše. A opět, šály to jsou kratší, takže jsou spíše na ozdobu.








Opět komínek se šálami. Horní šála je i korálky na "krucáncích". Druhá a třetí šála jsou barevnými variantami.








Nestárnoucí nákrčníky. Dají se nosit i na jaře. Aby vám netáhlo za krk. Může být s efektním barevným pruhem...








... nebo v klasické barvě. Copánky jsou stále sázkou na jistotu. ;-)









Ano ano, i takto lze skladovat nákrčníky. Alespoň se na nich během letních dní neudělají ohyby. Ale pozor, raději si je takto uložte dále od ručníků... ;-)


-Linda-




Komentáře

Oblíbené příspěvky