Tango Batik





Kdo si rád vychutnává dobré jídlo, voňavý vzduch, průzračné zimní světlo (když není zataženo), kdo spěchá, aby už bylo ráno a mohl zažít další vzrušující den, nebo každý, kdo v takovém rozpoložení není, ale rád by se takto cítil, při prvním pohledu na přízi Tango Batik pochopí, že právě na ni čekal hezky dlouho.






Tango Batik je 100 % akryl, klubíčko váží 100 g a vleze se do něj 120 metrů příze. Je silnější, krásně zahřeje. Pletení jde jedna radost.






Na tento komplet nákrčníku a čepice byla potřeba dvě klubíčka, což je velmi přijatelná spotřeba. Použily jsme vlastně tři vzorečky nebo techniky: lem čepice je háčkovaný, její hlavní část pletená plastickým vzorem. U nákrčníku byl použit také plastický, technicky jednoduchý a efektní vzor. Díky přímočarým liniím těchto vzorů může vyniknout multivitamín barev, a výrobky působí svěže. 

Výrobek od nás můžete zakoupit na tomto odkazu 


nebo za výhodnějších podmínek ( - 10 % ), pokud nás zkontaktujete prostřednictvím našeho blogu.






Nádherná příze Tango Batik je k dostání i v jiných barevných variantách, třeba této. Ať si z ní koupíte výrobek nebo si něco sami vyrobíte, bude to lahodná zkušenost, ke které se rádi vrátíte.


Děkujeme za dočtení našeho příspěvku. Rádi zase něco napíšeme. 
Zatím se mějte hezky. :o)


--- Váš Eretti tým ---

Komentáře

Oblíbené příspěvky