Něco na ozdobu... (tutorial)





"Netlač se na mě, lechtáš mě a stíníš." "Vůbec tě nelechtám. Hezky se zacul, už nás fotí." Tento mikrorozhovor mezi látkovou květinou s fialovým knoflíkem a háčkovanou květinou (obě připevněné na princeznovské kabelce pro malou holčičku, zde na fotečce) zachytily supersilné mikrofony mé fantazie. Ona ta ozdoba s knoflíkem ani není zvyklá, aby se příliš dělila o místo s někým dalším, obvykle zdobí tuto kabelku pouze ona. 
Nicméně, bylo potřeba najít vhodné zátiší pro focení na dnešní příspěvek, a to se prostě musí spolupracovat :o).







V hlavní roli a nejvíce v záběru je tedy háčkovaná květina, na kterou jsme si Vám dovolily překreslit i návod.









Na háčkování je hezké, že pokud použijete jakoukoli přízi a zvolíte správně tlustý háček, nemůžete se nikdy splést - výsledek bude vždycky nádherný.








Tento exemplář je háčkovaný z příze Camilla a dalších přízí o přibližně stejném objemu, respektive takovém objemu, že bylo možné je zkombinovat.  










 Jeden návod, dvě příze. Vlevo teňounká Maxi, vpravo především silnější Camilla. A výsledek  je evidentně zcela jiný nejen velikostí, ale i celkovou vizáží.


 Takže, až budete háčkovat, výběrem příze můžete významně ovlivnit celkový dojem. Pro nás, přemýšlivé, musím dodat, že ovlivníte nejen dojem, ale také množství práce, kterou musíte vykonat. Představte si, kolik květin byste museli uháčkovat z přízí vpravo a vlevo, abyste si vyrobily třeba vestu. Rozdíl je obrovský, že :o). 



- text Nela -
 -  fotečky člen Eretti týmu, který nechce být jmenován (maminka) - 

Komentáře

Oblíbené příspěvky